Потребителски заем за хора с лошо ЦКР

Имате лоша кредитна история, а спешно се нуждаете от пари? Намирате се в безисходица? Потребителски кредити за хора с лошо ЦКР.

Принципно, за да кандидатствате за какъвто и да е кредит, при това да имате реален шанс да получите кредита са Ви необходими: - да сте на постоянен трудов договор при настоящия си работодател между 3 до 6 месеца (при различните кредитни институции този срок е различен). - да имате добра кредитна история в ЦКР. В тази връзка малко вероятно е някоя банка да Ви отпусне нов кредит при положение, че имате лоша кредитна история.

Най-оптимален за Вас вариант е да кандидатствате в някоя от небанковите кредитиращи институции, предлагащи бързи потребителски кредити, където изискванята към кредитоискателите не са толкова завишени както при банките.

Кандидатсвай Онлайн:

Ако се нуждаете от заем, но имате лоша кредитна история. Одобрение до няколко часа, Изцяло Онлайн, Месечни вноски. Бързи кредити, Кредити онлайн, Заеми, Кредитни карти и Автокаско дори и при лоша кредитна история. krediti, zaemi, бързи заеми, бързи кредити, заем. Кредити за пенсионери, работещи и студенти. Кредити и за хора с лошо ЦКР Кредит