Рефинансиране на кредити

Чрез рефинансиране на кредита можете да намалите вноските, лихвите, срока за изплащане – всички условия по вашия кредит. Предимства при рефинансиране на ипотечни и потребителски кредити.

Вече има доста калкулатори за изчисление на рефинансиране на кредитни задължения. Разбира се, тези изчисления са предимно теоретични, но все пак може да добиете представа дали ще спечелите или загубите при евентуално рефинансиране на кредитните си задължения.

При изчисляване на стойностите трябва да се интересувате от две стойности: разлика между месечните вноски по двата кредита и между общо изплатените суми. Все пак имайте предвид, че при нов кредит се дължат такси и комисионни, които не влизат в месечната погасителна вноска, но утежняват кредитоискателя.

Най-честите случаи са рефинансиране на жилищни / ипотечни кредити, потребителски кредити, бързи кредити, лоши кредити.

Кандидатсвай Онлайн:

Ако се нуждаете от заем, но имате лоша кредитна история. Одобрение до няколко часа, Изцяло Онлайн, Месечни вноски. Бързи кредити, Кредити онлайн, Заеми, Кредитни карти и Автокаско дори и при лоша кредитна история. krediti, zaemi, бързи заеми, бързи кредити, заем. Кредити за пенсионери, работещи и студенти. Кредити и за хора с лошо ЦКР Кредит